Jumbo Bijeenkomst
Logo

Clubs & Ondernemers

bedankt!

Super dat jullie erbij
waren op 5 juli

Nog even nagenieten met deze terugblik, inclusief een aantal handige tips & tricks. We waarderen het natuurlijk enorm als jullie dit bericht willen delen met andere clubs en ondernemers in jullie netwerk! 😀

Wow,
wat een positieve energie!

Afgelopen week organiseerden de Jumbo ondernemers Michael Janssen en René Jansen een succesvolle informatieavond voor 75 bestuurders van Arnhemse verenigingen en stichtingen. De Scoor voor je Club beweging werd gepresenteerd door Vincent de Vries en Marcel van Galen.

Tijdens een energieke dialoog met de aanwezigen werd uitgelegd waarom de 3 Jumbo’s samen €100.000 beschikbaar stellen. De avond zat vol positieve reacties en complimenten van de aanwezigen. Inmiddels hebben zich al tientallen maatschappelijke organisaties aangemeld om mee te doen met Scoor voor je Club in Arnhem. Dank daarvoor!

Publiek
Vincent
primeur
Michael
quote

We kunnen nu alle maatschappelijke organisaties in Arnhem sponsoren. Leden en fans van sportverenigingen, culturele instellingen en goede doelen kunnen het hele jaar door sparen voor hun club of een speciaal spaardoel zoals een jeugdkamp, een vrijwilligers-BBQ of trainingsmaterialen. Dat geld verdienen zij door bij ons boodschappen te doen. We hebben hier geen omkijken naar, want clubs en verenigingen komen zelf in beweging en mobiliseren hun achterban.

Michael Janssen jumbo janssen
Rene
quote

Ik vind dit een supergaaf initiatief. Door de jaren heen hebben we maatschappelijke betrokkenheid altijd heel belangrijk gevonden, maar het is lastig keuzes te maken. Nu kiest elke klant zelf. Het mooie aan Scoor voor je Club is de wederkerigheid. Op deze wijze en in deze vorm kunnen we echt iedereen in onze buurt een positief antwoord geven en blij maken.

René Jansen Jumbo Elderveld

Deze clubs in arnhem doen al mee..

..and still counting
Ook meedoen? Meld jouw club aan!
Haal het maximale uit Scoor voor je Club

met de toolkit

In de toolkit vinden clubs en ondernemers alles wat ze nodig hebben voor hun promotie. Van social media tot flyers. Of wat dacht je van een gave banner? Check toolkit.scoorvoorjeclub.nl

toolkit
Word Ambassadeur

Alle Clubs & Ondernemers kunnen meedoen!

Alleen gaan we sneller, samen komen we verder!

Wist je dat clubs
 • een eigen Digitale Clubkaart uitgeven kosteloos is?
 • je spaart voor je Club en voor jezelf?
 • je allemaal de lokale middenstand steunt?
 • je kunt sparen voor je contributie?
Wist je ondernemers
 • het mogelijk is om alle clubs te sponsoren?
 • je sponsoring een percentage is van een besteding?
 • je 100% controle hebt over je maximale bijdrage?
 • je (huidige) sponsoring meetbaar wordt?
 • geen technische inspanningen hoeft te doen?
 • je onderneming aanmelden 1 minuut kost?
 • je eenvoudig herhaalbezoek kunt belonen?

Samen maken we het positieve
verschil in Arnhem!

Deze ondernemers doen al mee in Arnhem!

quote
quote

Succes Michael en René! Ook wij zijn enthousiast over Scoor voor je Club met Dappre omdat ik alle clubs in Deventer en omstreken duurzaam kan sponsoren. We hebben nu inzicht welke mensen van welke clubs bij ons komen besteden. Alle clubs en verenigingen sponsoren is nu makkelijk, haalbaar en meetbaar geworden!

Hans Kok Jumbo Hans Kok Deventer

Eerste Jumbo ondernemer als Scoor voor je Club Partner, vanaf 2-2-2023


quote

Wij zijn super blij met dit initiatief. Jaarlijks ontvangen wij op ons vakantiepark ruim 2.000 gezinnen met hun meervoudige gehandicapte kinderen en broertjes en zusjes. Ons totale 20 hectare park is hiervoor ingericht. Jaarlijks hebben wij veel steun nodig om dit mogelijk te maken. We bestaan al 96 jaar en willen dit heel graag nog lang volhouden.

Frans Wientjes Stichting Bio-kinderrevalidatie

quote

Wat fijn dat nu ook Jumbo ondernemers mee gaan doen met Scoor voor je Club! Dat betekent voor mij meer bekendheid en meer klanten!


quote

Mooi initiatief Michael en René. Ook wij hebben in ons Dorpshuis alle clubs en verenigingen laten zien dat we er zijn voor de lokale gemeenschap. Door de bijeenkomst hebben meer dan 80 clubs zich aangemeld en het aantal blijft groeien. In de maand juni hebben we 95 clubs gesponsord!

Bouke Hollak Jumbo Hollak Zelhem

Bouke Hollak heeft na de verbouwing van zijn winkel de Jumbo sponsorzegels vervangen door deze automatische manier van sponsoring.


quote

Wat gaaf om lokale bedrijven te verbinden aan clubs en verenigingen in de buurt waardoor alle clubs structureel kunnen profiteren! Een win-win-win, voor de clubs, de ondernemers en de deelnemers.

Theo Fledderus Sportbestuurder
SvjC

Onze ambitie

Het is de missie van Dappre om met de Scoor voor je Club beweging consumenten, ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden tot één samenwerkende -en elkaar versterkende- gemeenschap. Maatschappelijke organisaties zijn enorm belangrijk voor onze samenleving. Door de inzet van Scoor voor je Club wordt hun achterban gemobiliseerd om bij deelnemende Partners te komen besteden, te sparen voor hun club en voor zichzelf.

Privacy vriendelijk,
geen account nodig.

Geen extra pasjes nodig.

Geen technische koppelingen nodig. pinnen = scoren!

SUCCES!

..en natuurlijk veel plezier met jullie digitale clubkaart!

Stoepbord

Ken of ben jij een merk­producent of (nationale) ondernemer die onderdeel wil zijn van deze beweging?

Doe ook mee!

Stoepbord